4 inclusion HUB

Förverkligar dina drömmar

The Hub Järva kan hjälpa dig med att starta företag, hitta arbete eller att bolla projektidéer. Därför vänder vi oss främst till alla som bor i Järva och som vill starta en ekonomisk förening! Vår rådgivning är gratis!

Vad kan vi hjälpa till med?

Idén om att starta ett företag (ekonomisk förening) kan ha vuxit fram under lång tid. Kanske är visionerna stora och du vet vilka du vill bygga upp företaget med. När idén utvecklats tillräckligt behöver du kunskap om hur du startar en företag.

Att starta en ekonomisk förening innebär att flera förberedelser behöver göras. Nybildningsmöte brukar vara något av det första. En ordförande behöver utses, liksom en sekreterare och en kassör som har hand om ekonomin. Stadgar ska sättas som styr hur den ekonomiska föreningen fungerar.

Det handlar om hur verksamheten ska finansieras. Genom att bli duktig på alla delar bygger du upp en fungerande ekonomisk förening och visionerna är redo att förverkligas.

Vår hjälp vänder sig till alla som bor i Järva, Stockholm som är intresserade att starta en ekonomisk förening eller behöver hjälp med att förverkliga en projektidé. Vår hjälp är gratis om du bor i Järva.

Vi har lång erfarenhet av att starta en föreningar?

Vi har rådgivare med många års erfarenhet av  ekonomiska föreningar. Vi hjälper er att reda ut vad ni behöver för att komma igång.

Har du/ni en projektidé som ni vill utveckla?

Vi kan vara ditt bollplank, vi har stor erfarenhet kring projektansökningar, fonder mm.

Vill du bli en samarbetspartner till 4 inclusion Hub ?

Är du eller ditt arbetsplats intresserad att stötta unga som bor i Järva?

Vi söker samarbetspartners som kan stötta med erfarenhet och kunskaper om föreningar, företagande eller projektutveckling?

Ni kan bidra med kunskaper och erfarenheter på områden ovan eller på andra relevanta områden som t ex ekonomi, marknadsföring mm.  Hör av er till oss så bokar vi ett möte så gör vi skillnad tillsammans