4 inclusion HUB

Förverkligar dina drömmar

Vi vänder oss främst till alla ungdomar som bor i Järva och som vill starta en förening! Vår rådgivning är gratis!

Vad kan vi hjälpa till med?

Idén om att starta en förening kan ha vuxit fram under lång tid. Kanske är visionerna stora och du vet vilka du vill bygga upp föreningen med. När idén utvecklats tillräckligt behöver du kunskap om hur du startar en förening.

Att starta en förening innebär att flera förberedelser behöver göras. Nybildningsmöte brukar vara något av det första. En ordförande behöver utses, liksom en sekreterare och en kassör som har hand om ekonomin. Stadgar ska sättas som styr hur föreningen fungerar.

Beroende på om det är en ideell eller ekonomisk förening gäller också olika saker. Det handlar om hur verksamheten ska finansieras. Genom att bli duktig på alla delar bygger du upp en fungerande förening och visionerna är redo att förverkligas.

Vår hjälp vänder sig till alla som bor i Järva, Stockholm som är intresserade att starta en förening eller behöver hjälp med att förverkliga en projektidé. Vår hjälp är gratis om du bor i Järva.

Vi har lång erfarenhet av att starta en föreningar?

Vi har rådgivare med många års erfarenhet av  ekonomiska föreningar. Vi hjälper er att reda ut vad ni behöver för att komma igång.

Har du/ni en projektidé som ni vill utveckla?

Vi kan vara ditt bollplank, vi har stor erfarenhet kring projektansökningar, fonder mm.

Vill du bli en samarbetspartner till 4 inclusion Hub ?

Är du eller ditt arbetsplats intresserad att stötta unga som bor i Järva?

Vi söker samarbetspartners som kan stötta med erfarenhet och kunskaper om föreningar, företagande eller projektutveckling?

Ni kan bidra med kunskaper och erfarenheter på områden ovan eller på andra relevanta områden som t ex ekonomi, marknadsföring mm.  Hör av er till oss så bokar vi ett möte så gör vi skillnad tillsammans